Hond

Like Pelsjes & Pootjes op Facebook:

Hondengedrag


Gedragstherapie


Merk je bij je trouwe huisgenoot toch een probleem dat je niet krijgt opgelost, dan gaan we samen op zoek naar de oorzaak. Het zoeken naar de oorzaak van het probleem is namelijk de eerste stap naar de oplossing. We kijken naar de mogelijkheden binnen jullie gezin en werken van daaruit een behandelplan uit. Op een beloningsgerichte manier kunnen jullie dan samen naar het juiste gedrag toewerken.

Een gedragsconsult duurt ongeveer anderhalf uur en het kan zowel bij de eigenaar thuis plaatsvinden, als op mijn locatie.

Na afloop van het consult onvangt u van mij een duidelijk stappenplan.

Ook na het consult ben ik nog bereikbaar voor verdere opvolging. Het kan in het begin namelijk erg moeilijk zijn om het "ongewenste gewoontegedrag" van de hond om te buigen in voor ons gewenst gedag.

Hersenwerk voor Honden


In 2017 heb ik de curus begeleider Hersenwerk voor Honden afgerond. Ik vind Hersenwerk voor Honden een leuke manier om met je hond bezig te zijn. De samenwerking tussen mens en hond staat centraal en je hond kan zijn belangrijkste zintuig aan het werk zetten. Namelijk zijn neus! Met zijn neus gaat de hond op zoek naar de beloning die we verstoppen in de puzzels. We gebruiken allerlei soorten materialen. Vaak zelfs goedkope huis-, tuin- en keukenmaterialen. Je hoeft dus na afloop geen dure puzzels aan te schaffen. En nog leuker: elke hond kan het!

Prijzen


Gedragsconsult:

Eerste consult: € 75 voor een consult van ongeveer anderhalf uur, inclusief stappenplan en opvolging via mail of telefoon.

Extra opvolgingsconsult: € 40 voor één uur


Hersenwerk voor Honden

Privéles: € 40 per uur


Km-vergoeding: € 0,45 per km

Mogelijke parkeerkosten worden in rekening gebracht.

Pelsjes & Pootjes - Kempenlaan 13 - 2290 Vorselaar - 0473-83 48 75 - info@pelsjesenpootjes.be