Hond

Like Pelsjes & Pootjes op Facebook:

Hond trimmen

Ik wil vooral dat jouw hond zich goed voelt bij mij in het trimsalon! Heb je een angstige hond, dan gaan we samen werken om hem volledig op zijn gemak te stellen. We gaan jouw hond niet forceren om een bepaald resultaat te verkrijgen, maar we gaan samen kijken wat je hond wel goed vindt en die ervaring zo aangenaam mogelijk maken. Op die manier gaat je hond het leuk vinden in het trimsalon en dan kunnen we elke keer een stapje verder gaan. Nadien kan ik dan aan jou tips meegeven hoe we jou hond beter kunnen laten wennen aan bepaalde handelingen. Zodat het de volgende trimbeurt nog beter gaat.


Heb je een pup aangeschaft van een ras dat vachtverzorging nodig zal hebben, dan adviseer ik je om met je pup al eens een afspraak te maken in het trimsalon. Liefst voor het moment waarop hij effectief getrimd moet worden. Zo kan hij op zijn eigen tempo wennen aan de omgeving, zonder dat er effectief iets moet gebeuren. In het trimsalon zijn er andere materialen, geuren en geluiden waaraan je pup thuis niet wordt blootgesteld. Toch is het tijdens de socialisatieperiode erg belangrijk dat hij ook die situatie leuk leert vinden. De eigenaar krijgt advies over de vachtverzorging van zijn pup en welke materialen daarvoor best gebruikt worden. Indien gewenst, kunnen de correcte borstels en shampoo bij mij aangeschaft worden.


Bij elke trimbeurt controleer ik ook de ogen, oren en nagels.

Prijzen


Wegens de grote diversiteit aan rassen en de grote variatie binnen een ras, is het moeilijk om een exacte prijs te geven. Wil u meer informatie of een richtprijs gelieve mij te contacteren.


Voor het ontklitten en bij vervilting reken ik een uurprijs van € 35.

In geval van vlooien reken ik € 10 extra.

Nagels knippen: € 10


Socialisatie pup in het trimsalon (voor pups van 7 tot 16 weken): € 35

Dit is geen trimbehandeling, maar een gewenning aan de omgeving, materialen, geluiden. Als eigenaar krijg je advies mee over de juiste vachtverzorging.

Bij een volgende trimbeurt krijg je € 10 korting op de totaalprijs.

Pelsjes & Pootjes - Kempenlaan 13 - 2290 Vorselaar - 0473-83 48 75 - info@pelsjesenpootjes.be